— Vi som jobbar här —

Småbarnsgrupperna på Videungen:

Olivia Gatte: jag jobbar sedan 2015 på Lill-Emilia och har jobbat med barn på Waldorflekskolan i Hardeberga. Jag har även gått på Waldorflekskolan i Hardeberga och Lunds Waldorfskola under min uppväxt, gått kurser i barnrytmik och påbörjat utbildningen till Waldorfförskollärare hösten 2017.

Alexandra Bergwall: jobbar på Lill-Emilia sedan 2015 och påbörjat utbildningen till Waldorfförskollärare hösten 2017.

Storbarnsgruppen på Lindelöv:

Cornelia Hedin: Jag har jobbat på Lill-Emilia sedan 2010. Jag är utbildad barnskötare och går nu mitt tredje år på Waldorflärarhögskolan och utbildar mig till Waldorfförskollärare. Jag gick på Sunnanäng och Emiliaskolan i Höör under min uppväxt.

Marianne Hurmerinta: sedan 2013 jobbar jag på Lill-Emilia och är även lokalvårdsansvarig.

Storbarnsgruppen på Hasselmusen:

Esther Moonen: jag är utbildad Waldorfförskollärare och jobbar sedan 2005 inom Waldorf; först på Sunnanäng Barnträdgård i Höör, därefter på Waldorflekskolan i Hardeberga och sedan 2013 på Lill-Emilia. Jag är även utbildad barnyoga och barnqigong ledare och gick i 2015 grundutbildningen ''Drömmen om det goda''.

Matti Sjösten: jobbar sedan 2015 på Lill-Emilia och har jobbat flera år på Waldorflekskolan i Hardeberga.

Anna Simonsson: går utbildningen till fritidspedagog på Waldorflärarhögskolan och jobbar sedan 2015 på Lill-Emilia

Mottagningsköket:

Natasia : jobbar sedan 2017 på Lill-Emilia och är samtidigt eftermiddagsfröken.

Förskolechef:

Monika Maté: Jag började som förskolechef på Lill-Emilia i slutet av februari 2017. Innan dess arbetade jag i flera år som förskolechef på Förskolan Framtiden i Lund, en fristående förskola som tidigare tillhörde Tetra Pak. Jag har också jobbat åtta år på Waldorflekskolan i Hardeberga och är utbildad Waldorfförskollärare. Jag har även gått första året på den statliga rektorsutbildningen.Jag är stolt och glad över att nu vara en del av Lill-Emilia. Vi ska tillsammans skapa den bästa Waldorfförskolan.

Vikarierna:

Trine, Signe, Lotte Wernbom-Zick, Inger Christensen, Petra Nilsson.