— Vi som jobbar här —


Småbarnsgrupperna på Videungen:


Alexandra Bergwall: jobbar på Lill-Emilia sedan 2015 


Storbarnsgruppen på Lindelöv:

Cornelia Hedin: Jag har jobbat på Lill-Emilia sedan 2010. Jag är utbildad barnskötare och går nu mitt tredje år på Waldorflärarhögskolan och utbildar mig till Waldorfförskollärare. Jag gick på Sunnanäng och Emiliaskolan i Höör under min uppväxt.


Marianne Hurmerinta: sedan 2013 jobbar jag på Lill-Emilia 


Storbarnsgruppen på Hasselmusen:


Mottagningsköket:Förskolechef:

Monika Maté: Jag började som förskolechef på Lill-Emilia i slutet av februari 2017. Innan dess arbetade jag i flera år som förskolechef på Förskolan Framtiden i Lund, en fristående förskola som tidigare tillhörde Tetra Pak. Jag har också jobbat åtta år på Waldorflekskolan i Hardeberga och är utbildad Waldorfförskollärare. Jag har även gått första året på den statliga rektorsutbildningen.Jag är stolt och glad över att nu vara en del av Lill-Emilia. Vi ska tillsammans skapa den bästa Waldorfförskolan.Vikarierna: